VERKOOPPUNTEN

 

Boerderijwinkel

Het belangrijkste verkooppunt van onze Wilde Weide kaas is natuurlijk onze eigen boerderijwinkel. Onderaan deze pagina staan de contactgegevens en openingstijden. Als u in de gelegenheid bent is het beslist de moeite waard om eens langs te komen. U kunt er uiteraard onze kaas proeven en vragen stellen, maar het leukste is dat u in onze winkel een beetje de sfeer van ons bedrijf meekrijgt. En wij vinden het gezellig. Overigens heeft de huisverkoop voor ons nog een belangrijk voordeel: door het opensnijden van de verschillende leeftijden kaas en door het testen van de smaak samen met de klanten houden we goed zicht op de kwaliteit en de rijping van de voorraad.

 

Kaas-automaat

Overigens is er behalve ons winkeltje, dat 2 dagen en 2 middagen in de week geopend is, ook nog de kaas-automaat, die 7 dagen per week van 7 tot 22 u beschikbaar is.


Boerderijwinkels

Wilde Weide kaas is in veel boerderijwinkels te koop. In de volgende boerderijwinkels wordt onze kaas verkocht:


Supermarkten

Wilde Weide kaas is alleen in enkele biologische supermarkten te koop.


Kaasspecialisten

Wilde Weide kaas is te koop in speciaalzaken door het hele land. Hieronder enkele waarvan wij weten dat ze onze kaas verkopen.


Groothandel

Detaillisten en horeca-ondernemers met belangstelling voor onze kaas kunnen ook terecht bij de volgende bedrijven:


Horeca en catering

De volgende restaurants en cateraars gebruiken onze Wilde Weide kaas in hun gerechten, bijvoorbeeld in de vorm van een kaasplankje: